Vernieuwing voor Allegonda Nagel


Samen met Allegonda Nagel uit Berlikum is een totale vernieuwing doorgevoerd in haar praktijk. Allereerst is de naam van Massagepraktijk Berltsum veranderd naar Gezond à la Gonda. Deze nieuwe naam sluit beter aan bij de persoonlijke en holistische benadering die Allegonda in haar dienstverlening nastreeft.

Daarnaast is het logo van de praktijk volledig vernieuwd om een moderne en uitnodigende uitstraling te bieden die past bij de visie van Allegonda. Het nieuwe logo symboliseert de kernwaarden van Gezond à la Gonda: professionaliteit, persoonlijke aandacht en welzijn.

Ook de website, www.gezondalagonda.nl, heeft een grondige make-over gekregen. Bezoekers kunnen nu genieten van een frisse, gebruiksvriendelijke interface met uitgebreide informatie over alle aangeboden diensten. Van massage- en ontspanningstechnieken tot gezondheidsadvies en persoonlijke begeleiding, alles is duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd.

Met deze vernieuwingen wil Allegonda Nagel haar cliënten nog beter van dienst zijn en een omgeving creëren waarin iedereen zich welkom en verzorgd voelt. De praktijk staat klaar om zowel bestaande als nieuwe cliënten te verwelkomen in deze vernieuwde setting.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bezoek de vernieuwde website of neem contact op via de gebruikelijke kanalen.

Terug

ZULLEN WE KENNISMAKEN?
LIJKT ME SUPERTOF!
JA, GAAN WE DOEN!

INTERESSANT

Waadhoekeinbedrijf.nl
Reclameleverancier.nl



Benieuwd
wat WMMEDiA voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op.

Neem contact op

KANTOOR

Leeuwarderweg 7, 8801 BS Franeker

  info@wmmedia.nl
  06-21827977
   KvK 01104308

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
van 08.00 - 17.00 uur
2024 Wouter van der Molen - Franeker